Pot and plants banner
Vacature - Stage Product Inkoop

Stage HBO Product Inkoop

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige stagiair met een passie voor planten, interieur en duurzaamheid! Heb je altijd al willen werken bij één van de grootste -én allerleukste- online plantenshops van Europa? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Onze planten groeien en wij groeien mee!

HBO Product Inkoop – per september 2022! Stagiaire HBO Small Business and retail management / HBO Ondernemerschap & retail management / Commerciele Economie/ Logistics Management of International Business per september (begint je stage eerder? Dan staan wij hier ook voor open).

Dit vind jij leuk om te gaan doen Wat ga je doen op de afdeling inkoop & product ontwikkeling? Wij zijn een dynamische afdeling waar altijd wat te doen is. In ons team werk je mee op van alles wat er bij product inkoop en product ontwikkeling komt kijken. Je gaat bestellingen doen, bestellingen controleren, concurrenten onder de loep nemen en je zoekt naar een nieuw tof product. Ook denk je mee over hoe een product op de website komt te staan en welke teksten en foto’s daarbij passen. Daar hoort ook het nauwkeurig invoeren van producten bij en goed Engels kunnen schrijven. Efficiency is belangrijk, altijd nadenken over hoe we iets zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Maar ook relatiemanagement met onze leveranciers en diverse teams binnen PLNTS betrekken bij onze nieuwe producten. Vergeet daarbij de klant niet, een bron van informatie voor ons. Oftewel, ben jij op zoek naar een stage waarin geen dag hetzelfde is en waar je heel veel leert over het inkopen en ontwikkelen van producten? Waarin je de ruimte krijgt voor zelfstandig werken en eigen inbreng? Dan zoeken wij jou!

 • Je werkt mee binnen het team product inkoop & ontwikkeling en ondersteunt ook de operationele inkoop;
 • Je wilt bijdragen aan een assortiment wat zowel leuk, trendy en milieubewust is;
 • Je doet en checkt bestellingen en houdt contact met de leveranciers;
 • Je denkt pro-actief mee tijdens brainstorms en product inkoop meetings;

Hier herken jij jezelf in

 • Je houdt van planten en interieur;
 • Je spreekt en schrijft goed Engels;
 • Je kunt goed plannen en overzicht houden;
 • Je bent zelfstandig en ondernemend;
 • Je volgt HBO Small Business & retail management / HBO Ondernemerschap & retail management / Commerciele Economie/ Logistics Management of International Business per september (begint je stage eerder? Dan staan wij hier ook voor open).

Dit zoek jij in een stage

 • Betrokken collega’s in een gezellig en snelgroeiend familiebedrijf;
 • Veel vrijheid en mogelijkheden voor eigen inbreng. Jouw mening is immers belangrijk voor ons succes;
 • Een groene werkplek in Nieuwerkerk aan den IJssel;
 • Een stagevergoeding van €350,- per maand;
 • En niet onbelangrijk voor plantenfans zoals wij: korting op planten!

Solliciteren?

Leef je lekker uit op je sollicitatie, dit is tenslotte jouw moment om je visitekaartje digitaal aan ons af te geven! We zien je sollicitatiebrief en CV met enthousiasme per e-mail tegemoet t.a.v. Katja op sollicitatie@plnts.com. Houd er rekening mee dat wij lastig te bereiken zijn met het openbaar vervoer. Het is daarom makkelijk als je uit de buurt komt of beschikt over een eigen vervoersmiddel! Wij zitten aan de Tweede Tochtweg 98 in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Wie zijn wij?

PLNTS is in 2018 gestart als studentenproject door Jesse. Jesse groeide op tussen de plantjes in de kwekerij van zijn opa en de passie voor planten is hem dus echt met de paplepel ingegoten. Net zoals onze BabyPLNTS zijn we klein begonnen, maar worden we steeds een beetje groter. En daar kunnen we jou(w groene vingers) goed bij gebruiken!

Of je nu bij ons aan de slag gaat als logistiek medewerker, bij de klantenservice of in ons snelgroeiende marketingteam, wij beloven je een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden en een salaris dat perfect is afgestemd op jouw skills en ervaring. Samen werken we er hard aan om onze plantjes en PLNTS-community te laten groeien, maar we vinden het minstens net zo belangrijk dat jij kunt blijven groeien in jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een fijne, groene en inspirerende werkplek – bij ons zit je de hele dag letterlijk tussen de plantjes!

Picking plants
Hi, I'm Emma, your PLNTS.com guide!

Hi, I’m Emma, your PLNTS.com guide!